Airco-warmtepomp

Airco: de goedkoopste warmtepomp voor jouw huis.

VAN DER SPIEGEL is de specialist als het gaat om airco systemen van Panasonic. Het installeren van airco systemen vraagt om vakmanschap, expertise en ervaring. Daarom bieden wij jou graag onze jarenlange expertise aan. We geven je professioneel advies en installeren jouw airco systeem snel en efficiënt.

Een airco systeem van Panasonic biedt je niet alleen verkoeling tijdens warme dagen, maar kan ook dienen als verwarming tijdens de koudere dagen. Bovendien is het ook de goedkoopste warmtepomp in de markt. Hiermee bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook nog eens bij aan het milieu.

Wist je dat een airco systeem van Panasonic ook bijdraagt aan de luchtkwaliteit in je woning of bedrijfspand? Het filtert namelijk stof, pollen en andere allergenen uit de lucht, waardoor je een schone en gezonde lucht inademt.

Naast airco systemen installeren we ook elektrische verwarming. Of het nu gaat om het installeren van elektrische radiatoren of vloerverwarming, wij staan voor je klaar. Ook hierbij geven we je professioneel advies en zorgen we voor een snelle en efficiënte installatie.

waarom verwarmen met elektriciteit via een airco systeem:

  • Efficiëntie: Airco systemen met warmtepomptechnologie zijn zeer efficiënt en kunnen vier keer meer warmte leveren dan de energie die ze verbruiken. Dit betekent dat het systeem minder elektriciteit verbruikt dan andere elektrische verwarmingssystemen om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren. Bvb. Als je 1000W verbruikt krijg je daar 4000 Watt warmte voor in de plaats!
  • Kostenbesparend: Door de efficiëntie van het systeem zijn de operationele kosten laag. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren op uw energierekening, vooral in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.
  • Milieuvriendelijk: Elektrische verwarming via een airco systeem produceert geen uitlaatgassen en is daarom beter voor het milieu dan andere verwarmingssystemen die op fossiele brandstoffen werken.
  • Gemakkelijke installatie: Het installeren van een airco systeem voor verwarming is relatief eenvoudig en vereist geen ingewikkelde leidingen of afvoerkanalen, zoals bijvoorbeeld bij centrale verwarming met radiatoren of vloerverwarming.
  • Veelzijdigheid: Airco systemen met warmtepomptechnologie kunnen niet alleen verwarmen, maar ook koelen en ontvochtigen. Dit maakt ze een veelzijdige optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een enkel systeem dat meerdere functies vervult.

 Download brochure

Wil je graag meer informatie over onze diensten of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw vragen.

Projectbegeleiding

Profiteer van onze Airco-projectbegeleiding en neem zelf de regie!

Voor de handige doe-het-zelvers die graag zelf de voorbereidende werken willen doen, bieden wij Airco-projectbegeleiding. Wij begeleiden je stap voor stap bij de installatie, zodat je zelf aan de slag kunt met professionele ondersteuning.

We helpen je bij het kiezen van de juiste airconditioningunit en adviseren over de beste locatie voor installatie. We bieden gedetailleerde instructies en begeleiding voor de aansluiting en inbedrijfstelling, met antwoorden op je vragen en hulp bij problemen.

Met Airco-projectbegeleiding heb je controle over de installatie, bespaar je op professionele kosten en leer je waardevolle vaardigheden. Kies voor Airco-projectbegeleiding en maak van je airconditioninginstallatie een plezierig en leerzaam project. Neem vandaag nog contact met ons op!

Van der Spiegel Elektro

Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons familiebedrijf. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

BTW:BE 0442.786.687

Brasschaat

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 03 611 22 33
Hanendreef 95 2930 Brasschaat - België

Kapellen

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0495 77 77 73
Antwerpsesteenweg 283 2950 Kapellen - België