Elektriciteitswerken

De professionele elektricien voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de provincie Antwerpen

VANDERSPIEGEL is de expert op het gebied van algemene elektriciteitswerken in de provincie Antwerpen. Of je nu aan het bouwen bent of gaat renoveren, ons team staat klaar om jouw elektrische behoeften te vervullen, inclusief het installeren van verlichtingssystemen, plaatsen of vervangen van stopcontacten en het installeren van kabels en de zekeringkast.

Een elektrische storing of stroompanne?

We bieden je een snelle en flexibele dienstverlening en staan altijd paraat bij depannages voor onze klanten. Bij dringende interventies kan je ons altijd bereiken.

Keuringsklaar maken van elektrische installaties

VAN DER SPIEGEL zorgt ervoor dat jouw installatie volledig conform is en klaar voor keuring, met het oplossen van mogelijke aardingsproblemen en andere fouten. Wij maken de nodige documenten op (eendraadsschema en sitatieschets) en regelen de officiële keuring.

Kwaliteit, Service en Flexibiliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, een goede prijs en een optimale service. We houden de aftoetsing van budget en persoonlijke wensen regelmatig bij, om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen zijn bij de oplevering. Ons aanbod omvat onder andere de installatie van parlofonie en videofonie, led verlichting en domotica projecten.

Netwerkbekabeling 

Bij VAN DER SPIEGEL nv combineren we onze expertise in elektriciteitswerken naadloos met netwerkbekabeling, zowel voor bedrijven als particulieren. Hierdoor kunnen we u een totaaloplossing bieden voor al uw technische noden, van verlichting tot netwerkverbindingen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en betrouwbare installatie die naadloos aansluit bij uw wensen en budget.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Van der Spiegel Elektro

Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons familiebedrijf. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

BTW:BE 0442.786.687

Brasschaat

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 03 611 22 33
Hanendreef 95 2930 Brasschaat - België

Kapellen

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0495 77 77 73
Antwerpsesteenweg 283 2950 Kapellen - België