Graag meer informatie?

Automatisatie

VAN DER SPIEGEL biedt ook diensten aan op het gebied van automatisatie van garagepoorten en rolluiken. Door je garagepoort of rolluiken te automatiseren, geniet je van extra comfort en gemak. 

Met een simpele druk op de knop of zelfs via een app op je smartphone kan je je garagepoort of rolluiken openen en sluiten. Dit is niet alleen handig, maar ook veiliger. Je hoeft niet meer uit je auto te stappen om de poort te openen of te sluiten, wat het risico op ongelukken vermindert.

Bovendien kan je de automatisatie van je garagepoort of rolluiken combineren met andere systemen, zoals beveiliging en verlichting. Zo kan je bijvoorbeeld een scenario instellen dat bij het openen van de garagepoort ook meteen de verlichting aan gaat. Vanderspiegel biedt een professionele installatie en onderhoudsservice voor al je automatisatiebehoeften

Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw vragen.

Van der Spiegel Elektro

Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons familiebedrijf. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

BTW:BE 0442.786.687

Brasschaat

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 03 611 22 33
Hanendreef 95 2930 Brasschaat - Belgiƫ

Kapellen

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0495 77 77 73
Antwerpsesteenweg 283 2950 Kapellen - Belgiƫ