Graag meer informatie?

Elektrische verwarming

Ontdek de revolutie in verwarmen met elektrische verwarming!

Met onze geavanceerde elektrische verwarmingssystemen geniet je van ultiem comfort en totale controle over de temperatuur in jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte accumulatieverwarming, badkamerverwarming, directe verwarming of terrasverwarming, wij hebben de oplossing die perfect past bij jouw behoeften.

Onze elektrische verwarmingssystemen bieden talloze voordelen voor zowel jouw comfort als jouw portemonnee. Dankzij de snelle en gemakkelijke regeling van de temperatuur, ervaar je altijd de perfecte warmte in elke kamer. Geen gedoe meer met het aanpassen van thermostaten of wachten op opwarmtijden. Met één druk op de knop creëer je de ideale omgeving.

Accumulatie

Onze accumulatieverwarmingssystemen zorgen voor een efficiënte en slimme warmteopslag. Ze laden op wanneer de energie goedkoop is en geven geleidelijk warmte af wanneer jij dat nodig hebt. Zo profiteer je van voordelige tarieven en een aangename temperatuur op elk moment van de dag.

Directe verwarming

In veel ruimtes die niet permanent verwarmd hoeven te worden, is traditionele verwarming onrendabel of te duur. Hiervoor zijn de elektrische directe verwarmingstoestellen een perfect alternatief. U kunt een directe elektrische verwarming gebruiken als hoofdverwarming, maar ook als een gedecentraliseerde verwarming voor één of meerdere lokalen. Ze bieden snel comfortabele warmte, die tegelijkertijd stuurbaar is.

Badkamerverwarming

Voor de ultieme luxe en comfort bieden onze badkamerverwarmingssystemen een heerlijke warmte tijdens de koudste ochtenden. Stap uit bed en voel meteen de weldaad van een aangenaam verwarmde badkamer. Geen koude tegels meer onder je voeten, maar een oase van comfort en ontspanning.

Airco-warmtepomp

Kies voor de veelzijdigheid en efficiëntie van onze Airco-warmtepomp. Ervaar het comfort van het hele jaar door een perfect gereguleerde temperatuur in je woning, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die de Airco-warmtepomp te bieden heeft. Creëer een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat waar je het hele jaar door van kunt genieten!

Met de Airco-warmtepomp ben je ook klaar voor de toekomst. Het systeem maakt gebruik van duurzame energiebronnen en is compatibel met groene energieopwekking, zoals zonnepanelen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van een comfortabel binnenklimaat, maar ook je energiekosten verlagen en bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld. Meer info over de Airco-warmtepomp 

Terrasverwarming

Niet alleen binnen, maar ook buiten genieten van een behaaglijke temperatuur? Ontdek onze terrasverwarmingssystemen. Of je nu een intieme avond met vrienden doorbrengt op je terras of een levendige tuinparty organiseert, onze verwarmingssystemen houden je warm, ongeacht het weer. Verleng je buitenleven en creëer een gezellige sfeer met warmte die je kunt voelen.

Kies voor de toekomst van verwarmen. Kies voor elektrische verwarming. Geniet van ultiem comfort, totale controle over de temperatuur en bespaar op je energierekening. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die elektrische verwarming te bieden heeft. Verwarm waar je leeft, en maak van je huis een warme en gastvrije plek voor jou en je dierbaren!

Van der Spiegel Elektro

Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons familiebedrijf. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

BTW:BE 0442.786.687

Brasschaat

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 03 611 22 33
Hanendreef 95 2930 Brasschaat - België

Kapellen

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0495 77 77 73
Antwerpsesteenweg 283 2950 Kapellen - België