Graag meer informatie?

Domotica

Domotica biedt de mogelijkheid om alle elektrische apparaten in je huis te beheren en te automatiseren, van verlichting en verwarming tot beveiliging en multimedia. 

Bij Vanderspiegel hebben we jarenlange ervaring in de installatie van domotica systemen. We adviseren je graag over de mogelijkheden en zorgen voor een perfecte installatie van het systeem. Met domotica kun je eenvoudig en efficiënt je huis besturen, zodat je meer controle hebt over je woonomgeving en energie kunt besparen. Je kunt bijvoorbeeld de verlichting en verwarming automatisch regelen, de gordijnen openen en sluiten of de beveiliging van je huis controleren via je smartphone of tablet.

Onze domotica systemen zijn gemakkelijk te bedienen en te integreren in je dagelijkse leven. We bieden een breed scala aan oplossingen, van eenvoudige systemen tot complexe domotica op maat. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het kiezen en installeren van het juiste systeem voor jouw woning

Wil je graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw vragen.

Van der Spiegel Elektro

Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons familiebedrijf. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

BTW:BE 0442.786.687

Brasschaat

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 03 611 22 33
Hanendreef 95 2930 Brasschaat - België

Kapellen

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0495 77 77 73
Antwerpsesteenweg 283 2950 Kapellen - België